Simhop symbol logo

Hjulinställning

Vänd dig med förtroende till oss för att utföra hjulinställning på din bil. Vår datoriserade hjulinställning garanterar dig bästa resultat. Självklart så 4-hjulsmäter vi alla bilar. Vi använder oss av avancerad induktionsvärmeteknik för att lossa besvärliga leder.

Fälgriktning

En skadad fälg behöver nu inte betyda en skrotat fälg. Numera kan vi laga de flesta ovala fälgar. Vi har det senaste inom fälgriktning. En hypermodern fälgriktningsmaskin samt balanserningsmaskin med ovalitetsmätning för garanterat bästa resultat.'

Jourservice

Har du fått problem med dina däck, punktering eller liknande efter våra ordinarie arbetstider och behöver akut hjälp? Då kan du ringa vårt journummer så rycker vi ut och hjälper dig.

Däckhotell

Vi förvarar dina däck rätt där däcken inte utsätts för skadligt solljus. Däcken spolas av från skadliga ämnen innan dom läggs in för förvaring. Det är Bekvämt, Enkelt och Ekonomiskt att förvara dina däck hos oss. Vi har olika alternativ för din förvaring. Kontakta oss för priser och info om våra olika förvaringspaket.

Fullserviceverkstad

Självklart så klarar vi av att reparera, byta allt från skottkärrehjul till de största entreprenadhjulen.